Livet, Ut på tur

En påske på fjellet

Klassikeren, hvor ellers skal jeg gjøre av meg? Jo, Oslo er fint nesten uten folk og med solen som begynner å varme. Barcelona er også bra, med sangria, shopping og tapas. Nei vent, shopping er sjanseløst med de katolske åpningstidene. Men sangriaen er god! Og solen er gjerne varmere enn den i Oslo. Gran Canaria er sikkert også helt topp. Å tine vinterkroppen på en strand er aldri feil. Men fjellet lokker alltid meg.

På fjellet mitt :)

På fjellet mitt:)

Morgensol på fjellet mitt…

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKveld på fjell…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I år har jeg vært på hytta i Telemark. Det mest spektakulære som skjedde var at sålen på skien min bestemte seg for å løsne ved tuppen og enda litt lengre på vei inn til hytta. Måtte «limes» sammen av en sekkestropp. Dramatisk start på påsken det. Det ble litt urolig stemning for at jeg med min klossethet skulle klare å gjøre ende på hele sålen om jeg ikke gikk forsiktig. Men hele påsken gjennom overlevde skien, med litt hjelp av tape og en voll av klister som lim på tapen. Så skiturer ble det!

Lest bok fikk jeg også gjort. Gone Girl, på norsk Flink Pike. Veldig annerledes fra andre krimbøker jeg har lest. Jeg hadde relativt høye forventinger etter å ha hørt andres lovord, men de ble ikke helt innfridd. Den har et interessant plott, men suget i magen og gispingen som jeg vil at lesing av krimbøker skal gi meg uteble. Boken inngikk dog i mitt eget perfekte påskeplott; sol fra klar himmel, lenestol ute på snøen foran hytta med utsikt over hvitt vann og fjell, kald øl i hånda og en gjeng peanøtter i en skål. Gleder meg allerede til neste år!

Bok + kaffe + kjeks er også a favorite of mine

Bok + kaffe + kjeks er også a favorite of mine

IMG_5106

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply