Livet, Sånt som er fint

En søndag i Oslo

At jeg er veldig glad i Oslo er ingen hemmelighet. Det er en anti-hemmelighet jeg deler med veldig mange andre. Flere søndager i året brukes til trasking på måfå med kamera rundt halsen og kaffen i hånda. Noe jeg ser mange andre Oslo-elskere også gjøre. Men få dager er jo mer «gå med kaffe i hånda og titte rundt»-vennlig enn en vårlig søndag. Jeg har Birkelunden som utgangspunkt siden det er der jeg bor, og så begynner jeg bare å gå. Et naturlig første stopp er markedet på nettopp Birkelunden. Det pleier ikke å svi i lommeboka akkurat men jeg har funnet et par ting der tidligere. Synes også det er veldig gøy med et fast marked, miljøvennlig som det er med gjenbruk :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Disse ringene er kanskje ikke vintage, men de glitrer! Noen ganger er det like bra.

Det er hyggelig å gå nedover Grünerløkka og se på alle menneskene, men noen ganger foretrekker jeg det roligere Fredensborg. Der er det dessuten veldig mange sjarmerende hus.

Fire søtinger på rad...

Fire søtinger på rad…

En barnehage med dekorasjoner

En barnehage med dekorasjoner

Jeg ender nesten alltid opp nede ved sjøen. Enten det er Akershus Festning eller Aker brygge. Utsikt over vannet er så fint, og det er masse blomster å se på der nede. Vårfølelse på høyt nivå!

IMG_1926

Disse finingene er på god vei til å springe ut. Det kan også hende de bare syntes det var litt kaldt akkurat denne søndagen.

Blomster på trær. Noe av det beste med våren!

Blomster på trær. Noe av det beste med våren!

Ah, søndager i Oslo. Snart kan de tilbringes på en av øyene også, i shorts!

Lagre

Lagre

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply