Livet, Sånt som er fint

Høst er best, ingen protest!

Sier jeg nå, inntil jeg kan ta på meg skia og gå lang tur i -5 og solskinn ;)

Alle årstider har sin sjarm, men høsten havner svært høyt på min liste over de fire vi er så heldige å ha her i landet. Etter en uendelig klam sommer er det ingenting som er så digg som frisk høstluft. Greit at jeg tar på meg for mye klær om morgenen og blir svett når jeg går fort uansett, men det er jo min egen skyld. Høy luftfuftighet sommeren igjennom gjorde at jeg ufrivillig var blaut på huden. Hele tiden! Ubehagelig maks.

Uansett, etter den friske høstlufta kommer de fine fargene på en fin andreplass over alt som er bra med høsten. Jeg er så heldig å ha flyttet inn i en leilighet med det jeg vil si er bortimot verdens fineste bakgård! Jeg er helt forelska i utsikten til denne bakgården – kan ha noe å gjøre med at jeg er småforelska i leiligheten min også, det er pakkeløsningen som er så nydelig – spesielt når det gliter i rødtoner utenfor vinduet mitt!

Høst Oslo 4

Når jeg så klarer å rive meg vekk fra vinduet og gå utenfor døra, blir det bare bedre. Det er min helt objektive mening om den saken.

Høst Oslo

Og så går jeg ut i skogen, og besøker kremen av høstkremen. Skarp høstluft, fine farger og litt mosjon… Jeg tror jeg blir sånn cirka seksti til sinns når det lir mot høst :)

Her fra Ekebergparken:

Høst Oslo 6

Og her fra en tur fra Sørkedalen via Kobberhaugshytta til Sognsvann. En dag med veldig mye deilig høstluft:

Høst Oslo 2

Høst Oslo 3

Høst Oslo 5

September og Oktober in my <3!

Lagre

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply