Sånt som er fint, Ut på tur

For ett år siden…vol 2

Jeg foretrekker i grunn å lage disse jubileums-postene selv, i stedet for at Facebook lager dem. Når jeg logger på er jo det første som kommer opp hva jeg gjorde for ett år siden, eller fem for den sakens skyld. Man vet aldri, og noen ganger kommer det opp ting jeg gjerne ikke hadde blitt minnet på hehe! Mest fordi det er litt sånn «åh neii, har tiden gått så fort!? Er det allerede tre år siden! Hjelp!» I dag var det litt sånn. Jeg logger på Face, og opp spretter et bilde fra en stranddag i Puerto Limón på kysten av Costa Rica. Dette var for ett år siden, og jeg kan ikke tro at tiden har gått så fort!

Husker det var en litt overskyet og vindfull dag, men mine reisekamerater og jeg SKULLE på stranda! Vi fant en plass på kartet, leide sykler og tråkket i vei.

2014-11-26 09.52.22Vi tenkte at det kom til å ta kanskje 20 minutter å sykle. Det ble nærmere 120 minutter. Syklene var seige, det var varmt og fuktig, jeg fikk gnagsår mellom beina, to punkterte, noen ble hengende etter og andre syklet tilbake for å se at de ikke hadde blitt påkjørt eller noe annet fælt, jeg hadde ikke spist nok frokost og lengtet bare etter å ligge på stranden å få lese bok.

2014-11-26 10.01.24Etter da nærmere 120 minutter kom vi til målet. Når jeg ser tilbake på det skjønner jeg virkelig ikke hvorfor vi ikke bare stoppet på en strand som faktisk lå 20 minutter fra hostellet. Men vi tenkte vel at neei det er ikke så langt igjen, bare et par kilometer til. Hadde vi bare visst… Og det med boka kunne jeg bare glemme! Det blåste fra alle retninger og jeg hadde ikke lyst til å ligge stille og trosse vinden for å få lese. Dessuten kom bølgene nærmere og nærmere og jeg måtte følge med fra der jeg lå for ikke å bli skylt ut i havet. Men det var deilig å bade frivillig. Og det var veldig pent der :)

2014-11-26 13.02.25

Åh, palmer og bølgesus… I dag er det minusgrader og sol i Oslo. Men det er ikke verst det heller synes jeg!

Lagre

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply