Ut på tur

Slapp av som en sloth!

Hei hopp, jeg tenkte å innlede helgen med et animalsk innlegg!

Dette prøvde jeg å publisere da jeg faktisk var på den siden av Atlanteren som har det mest fargesprakende dyrelivet jeg har vært borti. Slik ble det ikke da nettet ikke funket. Men bedre sent enn aldri, sant? :)

Forventningene til det eksotiske dyrelivet ble definitivt innfridd, alle land jeg var innom hadde noen spennende dyr å se på.

I Honduras ble jeg litt opphengt i kolobrier. En ettermiddag fylte jeg minnekortet med drøyt 400 forsøk på å få tatt et fint bilde av de bittesmå og hyperraske fuglene.

Jeg møtte også på noen fine Macaw papegøyer. Jeg klarer nesten ikke ta øyene fra så fargerike fugler.

image

I Costa Rica besøkte jeg et rescuesenter for dyr som på en eller annen måte hadde skadet seg. Der vandret en Tucan rundt. Den finnes i forskjellige typer og kan være litt lunefull men det er ok når den er så kul!

image

Slangen under så jeg «heldigvis» ikke i sitt rette element ute i naturen, den var blitt tatt hånd om av personalet på et resquecenteret fordi den hadde en skade.

image

Det var også flere dovendyr, eller sloth, som var inne til pleie. For et utrolig artig dyr. Men de er så ulidelig treige stakkars, det er derfor de ofte blir skadet. Snegler seg over veien og blir påkjørt, detter ned fra trær fordi de glipper det ene festet før de har fått tak i det neste… Den første jeg så var en som lå i et tre og sov med et smil om munnen. Så søt! Kan jeg plis få den vesle krabaten under?

image

Og så frosken da. Den med de røde øynene som dukker opp når du googler Costa Rica. Den er veldig vanskelig å få øye på når den sover for da går den i ett med bladene. Men nå den våkner stikker den seg ganske greit frem med de knallfargede øynene.

Nighttime…

Photo 28.11.14 04 07 52

Daytime!

IMG_0723

God helg da! Håper du klarer å senke skuldrene like lavt som dovendyret…

Lagre

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply