Sånt som er fint

Dyr og planter og sånt

dyr-og-boker-2

Giraffen i vinduskarmen sier hei og god mandag! Han har kommet hele veien fra Cuba og har tatt oppstilling mellom de eksotiske plantene Aloe Vera-plante og en type kaktus som er for liten for potta si. Jaja. Jeg tror han trives i alle fall! Nå finnes det ikke giraffer på Cuba, men min «hermano» Andy som guidet rundt landet hadde oppfattet at giraffer er et av favorittdyrene mine og ga meg denne til bursdagen min for 2 år siden. Han fikk seg en knekk på veien men nå er han limt sammen og står relativt stødig.

En plante bortenfor står denne frøkna og skuer utover stua.

dyr-og-boker-1Hun ble med fra flyplassen i Colombo på Sri Lanka. Elefanter finnes i det minste på Sri Lanka, selv om jeg ikke så en eneste en da jeg var der. Men lever i håpet om at jeg en vakker dag får se en på ordentlig!

dyr-og-boker-3

Kaktuser er forresten noen av de kuleste plantene som finnes, synes jeg! Jeg var i Botanisk Hage i København i sommer og der hadde de to hele drivhus dedikert til forskjellige kaktuser. Husene holdt åpent kun onsdager mellom typ 11 og 12 og jeg var der en tirsdag, men fikk se dem fra utsiden. Og så har jeg jo cirka ti små hjemme så jeg er glad til!

Lagre

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply