Sånt som er fint

To filmer som kan gi deg styrke inn i 2017!

Årets siste dag, dere. «Alle» virker enige om at 2016 har vært et begredelig år. Jeg har forsøkt å forholde meg positiv, med noen unntak hehe. Men noe som utvilsomt holder humøret oppe på dårlige dager, er gode filmer! Denne romjulen har jeg nok toppet min egen rekord med bedagelige dager, tror jeg. Skikkelig deilig har det vært. En av dagene var jeg så glad i tid på sofaen at jeg fikk sett hele to filmer! Det skulle jeg ønske skjedde oftere for å si det sånn, spesielt når de var så gode som jeg synes de to under er.

Den første jeg så var The Dressmaker. Kate Winslet altså, den dama er utrolig kul! Eller ballsy, som hun pleier å kalle de karakterene hun spiller. I The Dressmaker returnerer hun til hølet (er det lov å si) hun vokste opp i, langt uti den australske ødemarken.

the-dressmaker-1

the-dressmaker-4

the-dressmaker-5

Der bor det en hel del folk som bærer nag til henne for å skulle ha drept en liten gutt da hun selv bare var liten jente. Hun ble kastet ut av hølet, flytter rundt mellom en rekke ulike byer, moren hennes blir eksentrisk, naboen blir veldig kjekk. Og hun kommer så sjukt sterkt tilbake! Anbefales for inspirasjon til å bli mer ballsy :) Hvis det er det man trenger i 2017.

the-dressmaker-3

the-dressmaker-6

the-dressmakerYou go, Kate!

 

Captain Fantastic

Viggo Mortensen spiller en alenefar som oppdrar 6 barn på en noe utradisjonell måte ute i naturen. Dette er det selvsagt mange mennesker i «den virkelige verden» som ser med gru på. De må jo gå på skole, stakkars. Men barna går jo på skole, livets skole.

captain-fantastic

Viggo og den lille gjengen hans må hamle opp med en hel del fordommer og det blir mye styr når begravelsen til kona skal organiseres. Dette er en skikkelig godsak av en film. Jeg lo, gråt litt og fikk lyst til å leve ute i skogen og jakte hjort med bare nevene.

captain-fantastic-1

captain-fantastic-2

captain-fantastic-3

captain-fantastic-4

captain-fantastic-5

Med det ønsker jeg dere en finfin feiring og et godt nytt år! Skrives på den andre siden :)

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply