Ukategorisert

Avslappende Goa

Jeg føler et sterkt behov for å fremsnakke Goa enda litt mer. Og spesielt The Nest. Hyggeligere plass skal du lete lenger etter, det blir ganske tydelig når man også besøker flere steder i det enorme landet som India er. Vi er sikkert ikke de første Mohan lærer seg navnet på, og det var en nødvendighet da alt vi spiste og drakk der bare ble notert ned på navn og summert på slutten av oppholdet. Men uansett grunn er det veldig hyggelig å være på fornavn med hverandre når man kommer slentrende til frokost og blir ønsket god morgen. På andre dagen etter at jeg hadde slurpet i meg min første coffee shake, visste Mohan at det var det jeg ville ha da jeg labbet opp i restauranten midt på dagen. Og han fikk formidlet til flinke Raj akkurat hvordan jeg ville ha den: strong, not no much sugar, lots of ice. Nam! Hyttene vi bodde i var ganske spartanske da. Siden det er monsun i gitte måneder, er stranden øde når det er sesong for dårlig vær. Absolutt alt tas ned og må følgelig settes opp igjen når det er trygt å returnere. Men viften fungerte, vi hadde stort sett varmt vann i de spredte dusjstrålene og kunne speile de solbrune ansiktene våre i blåhvitt lys i et bittelite ansiktspeil.

Slapper av på min nyinnkjøpte hippie-veske…

Må kose litt også!

Må kose litt også!

IMG_7031

Plutselig ble det mer interessant med et tusenbein!

Utslitt etter dagens strabaser...

Utslitt etter dagens strabaser…

The Nest var tydeligvis yndlingsplassen til flere langtidsboende i Goa også. Noen briter vi traff hadde vært på stranden siden oktober, selvfølgelig med noen avbrekk til andre steder også, men de hadde funnet seg veldig til rette der. En kveld dro vi avgårde til Leopard Valley. Det lå en liten tuk-tuk tur fra Palolem, på et sted som så mer ut som en stor grop enn en dal, men uansett var det veldig stilig opplegg. Litt ruiner møter laser møter flammer og dansere. DJen som spilte da vi kom het Eve etellerannet, må finne ut hva mer, og dro på med bra house. Britene fra The Nest kjente henne og vi kom etterhvert i snakk om spillejobber for meg på samme sted. Om det er bare snakk får vi se på neste sesong. Et annet ganske kult konsept som har oppstått i Goa er Silent Disco. Visstnok fordi festene kan ta ganske av men det er jo ikke noe gøy at det må være stille fra midnatt selvom det bor folk i små hytter rett ved klubben. Derfor kan man gå på Silent Disco hvor man får utdelt hodetelefoner med tre kanaler hvor tre ulike DJer spiller på hver sin kanal. Hodetelefonene har lys som indikerer hvilken kanal man hører på og så er det bare å danse til du blir bokstavelig talt svett i øra. Det er en litt ny opplevelse å ta av seg hodetelefonene og høre folk en rundt en synge sporadisk på Around The World, blandt annet. Ganske underholdende også. God underholdning er det også å bare ligge pal på solsengen og observere folk. Ikke Indian-style, det er jo helt drøyt, men diskret gjette nasjonalitet for eksempel. Russere og briter er ganske lette å plassere. Britene er rosa og russerne er meget lettkledde. Nå skal ikke jeg si noe om hudfarge da, fikk følgende kommentar av en indisk jente som kom forbi: «Why you so white? Evelybody else so tanned!». Men russernes påkedning kan jeg si noe om! Stringtruse!? I India!? Beige Gucci-speedo!? Blandt folk!? Jaja, ikkeno’ å bli sjokkert over. Ikke etter å sett litt mer av alt som er å se i India.

Holy cow koser seg på stranden.

Holy cow koser seg på stranden.

Indere koser seg på stranden.

Indere koser seg på stranden.

Pink reflection...

Pink reflection…

Litt av tauverket på en båt

Litt av tauverket på en båt.

Helt sant <3

Helt sant <3

Luksus å få se solnedgang hver dag...

Luksus å få se solnedgang hver dag…

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Rune Hvem ellers :P 12. januar 2014 at 16:56

  Viste ikke at dere var på en så stor tur. Kult da! :D
  Hvor farer reisen videre til da?

  • Reply Guro Thobru 15. januar 2014 at 09:47

   Halla! Så kult at du stakk innom :) Det var ikke en så voldsomt stor tur… jeg var borte bare 16 dager. Og nå er jeg hjemme igjen :/ Men det var mange opplevelser, kommer tli å skrive et par innlegg til om India!

  Leave a Reply