Ukategorisert

Mandagssurr i Midtown

For å være helt ærlig vet jeg ikke hva som skjedde med mandagen! Det regnet konstant og jeg virrer noe fælt overalt hvor jeg gikk. Og jeg tok svært få bilder…

20130613-001105.jpg

Disse finnes overalt og er ganske dekorative synes jeg!

Med tanke på en søt kollega av meg :)

20130613-001200.jpg

Jeg var en tur innom:

20130613-001314.jpg

Men selvom dagen ble litt diffus lærte jeg iallefall et par til fire ting: 1: Ikke kjøp regnponcho når du allerede er våt. Den blir våt inni, utenpå og gjør at livet lugger unødvendig mye i forhold til hva det hadde gjort med en paraply. 2: Sjekk at utstillingen du har tenkt deg på fortsatt ligger der du har hørt at den ligger slik at du ikke drar bokstavelig talt halve Manhattan gjennom for en bomtur (helt bomtur var det ikke da, jeg spiste et godt måltid på Les Halles i Financial District, og: ) 3. Century21 er så billig som de sier… Hvorfor betale fullpris for bra merker når man kan betale 50%!? 4. Det kan være lurt å reservere show på Comedy Cellar Club før du stiller deg i kø i regnet bare for å bli fortalt at man må reservere.

Jeg vet nesten ikke om jeg tør å skrive dette fordi det er litt surrealistisk, but here goes.. Før jeg stilte meg i køen for å se et show jeg ikke fikk se satt jeg på Joe’s Pizza som har vært famous i 35 år. Mens jeg gomlet i meg pizza , smurte rød leppestift over halve trynet og kikket på folk gjennom en stor åpen luke gikk en kjent fyr fordi: William Fitchner! Hva gir du meg? Jeg bare «Bill!!» og han bare «æmægæd» og jeg bare «æmægæd»! Det ble et hjertelig men kort gjensyn, jeg måtte gå til showet jeg ikke fikk gå på og han hadde jobbet i 16 timer.. Tilslutt bare «see you tomorrow!»…Men ei.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Eve 13. juni 2013 at 18:19

    æææhmæægææd!! hello kitty!! <3

  • Leave a Reply